Over Glans & Glunder

Mijn naam is Bart. In september 2016 ben ik gestart met Glans & Glunder, omdat het mijn absolute passie is om anderen te helpen in hun ontwikkeling. Iemand anders zien groeien en hem of haar uiteindelijk zien glunderen zorgt ervoor dat ik ga glunderen. Daar haal ik mijn energie uit!

Net als de meesten ben ook ik naar school geweest. Zo heb ik eerst VWO TweeTalig afgerond. Daarna heb ik de studie HBO Commerciële Economie afgerond en heb ik mijn master in Marketing Management behaald. Doordat ik al jaren werk als studiecoach, bijlescoach, eindexamentrainer en coördinator op middelbare scholen, weet ik dat het soms lastig kan zijn om vooruit te komen met bepaalde dingen, terwijl je dit wel enorm graag wil. Of juist niet wil, omdat je er even wat minder of helemaal geen zin in hebt.

Vaak is het dan juist fijn om er met iemand over te praten, iemand die nog niet zo oud is, dicht bij jou staat, en jou daarom beter begrijpt. Ik maak heel graag kennis met jou, en ik wil ervoor zorgen dat jouw leven meer glans krijgt. Dat jij glunderend en met trots en vertrouwen verder kunt gaan. Want als jij glundert, dan glunder ik.

 

Facebook
Facebook
LinkedIn