Over Glans & Glunder

Wij zijn Bart en Linde. Samen zijn wij in de zomer van 2016 begonnen met Glans & Glunder. We halen veel energie uit het coachen en adviseren van jongeren en weten hoe fijn het is om hulp te ontvangen van iemand die qua leeftijd niet ver van je af staat. Wij stellen ons daarom graag aan jou voor!

SONY DSC

Mijn naam is Bart. Ik ben 25 jaar oud en ik ben een echte sportliefhebber. Ik hou van voetbal en muziek, en ik ben dol op lekker eten! Net als jij ben ook ik eerst naar school geweest. Zo heb ik eerst VWO TweeTalig afgerond. Daarna heb ik de studie HBO Commerciële Economie afgerond en heb ik mijn master in Marketing Management behaald. Doordat ik al jaren werk als studiecoach, bijlescoach, eindexamentrainer en coördinator op middelbare scholen, weet ik dat het soms lastig kan zijn om vooruit te kunnen met bepaalde dingen, terwijl je dit wel enorm graag wil. Of juist niet wil, omdat je er even wat minder of helemaal geen zin in hebt. Vaak is het dan juist fijn om er met iemand over te praten, iemand die nog niet zo oud is en jou beter begrijpt. Ik maak heel graag kennis met jou, en ik wil ervoor zorgen dat jouw leven meer glans krijgt. Dat jij glunderend en met trots en vertrouwen verder kunt gaan. Want als jij glundert, dan glunder ik.

.

Mijn naam is Linde en ik ben 24 jaar oud. Ik ben in 2015 afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog en heb de nodige ervaring opgedaan met het begeleiden van jongeren. Zo heb ik jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven en in het speciaal onderwijs stage gelopen. Momenteel ben ik werkzaam als kinderpsycholoog binnen de specialistische GGZ. Daarnaast ben ik natuurlijk zelf ook nog niet zo lang geleden ‘jong’ geweest. Ik weet als geen ander hoe lastig de middelbare school en de puberteit soms kunnen zijn. Je moet belangrijke keuzes maken, veel huiswerk maken en tegelijkertijd wil je natuurlijk ook vrienden en vriendinnen maken en houden. Soms lukken deze dingen niet zo goed, en op die momenten is het heel fijn om hier wat hulp bij te krijgen. Gewoon iemand met wie je kunt praten en die jou advies kan geven! Ik maak daarom graag kennis met jou om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.

Facebook
Facebook
LinkedIn